ONA SE POJAVILA, SVI SU UZDAHNULI

BACILA U DRUGI PLAN NAJLEPŠE ŽENE DANAŠNJICE: Penelope Kruz u očaravajućoj crnoj haljini hipnotisala Francusku (FOTO)

0

Unuka Grejs Keli, dragulji francuske kulture i lepote Marion Kotijar i Vanesa Paradi i još nekoliko svetskih lepotica ostalo je u senci španske zvezde

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ako neko može raskošnu modnu reviju u Velikoj palati na Jelisejskim poljima da pretvori u intiman događaj, to je nesumnjivo Šanel!


Čuvena modna kuća predstavila je u Parizu svoju haute couture kolekciju za proleće 2021, a za razliku od uobičajenih takvih prilika koje privlače stotine specijalnih gostiju i najvećih imena iz sveta, ovog puta je događaj organizovan nešto drugačije. Zbog pandemije virusa korona i pariskog lokdauna, svega nekoliko odabranih gostiju uživalo je u predstavljanju nove kolekcije, a među njima su bile Šarlot Kasiragi, Marion Kotijar, Penelope Kruz, Izia Ižlen, Joana Prajs, Vanesa Paradi sa ćerkom Lili Rouz Dep i Alma Jodorovski.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

 

Zbog toga je kreativna direktorka Šanela Virdžinija Viard opisala reviju kao "porodično slavlje", a jedno je sigurno: da je bilo crvenog tepiha njegova glavna zvezda bila bi španska glumica.

 


Slavna oskarovka Penelope Kruz (46) blistala je, kao i u svakoj drugoj prilici, a ovog puta je odabrala decentnu crnu haljinu (naravno, Šanelovu!). Reč je o jednostavnom, ali vrlo glamuroznom modelu sa spuštenim rukavima od tila koje pridržava kopča u obliku pravougaonika. Haljina prati liniju tela i pada niz noge blago se šireći, a komplentom utisku doprinose svetli pramenovi i zavesa-šiške koje glumica ima od pre nekoliko meseci.

 

 

 

 

makonda-tracker