dobro je pogledajte

VIDITE LI NEŠTO SPORNO NA OVOJ NASLOVNICI? Fotografije Penelope Kruz posvađale njene obožavaoce širom sveta (ANKETA)

0

Lepo lice španske glumice krasi naslovnu stranu jednog poznatog magazina, a fotografije su privukle mnogo pažnje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Penelope Kruz prvu filmsku ulogu dobila je još 1992, kada je imala 18 godina, a za samo nekoliko godina karijere stigla je do Holivuda i svetske slave. Od tada do danas važi za jednu od najlepših žena svetskog filma, što ne menja ni to što je konkurencija proteklih dana ogromna, a Penelope za koji dan slavi 47. rođendan.


Čuvena španska lepotica dospela je zahvaljujući svojoj lepoti na brojne naslovnice, a ona je glavna zvezda majskog izdanja magazina InStyle. Za tu priliku fotograf Erik Gordon snimio je očaravajuće fotografije Kruzove, koja odnedavno ima bob frizuru, a za njih je pozirala u crnoj odeći koja naglašava njen vitak stas. Čim su promotivne fotografije novog broja objavljene, one su preplavile društvene mreže, a prvo što je privuklo pažnju jeste to što Penelope izgleda prelepo. Drugo je ono što je pokrenulo raspravu — koliko je fotošopa korišćeno.

Naime, i najvatreniji obožavaoci španske lepotice kažu da je ona preterano podmlađena na ovim fotografijama, kao i da njen nos ne izgleda ovako. Istina, nije tajna da se Penelope u više navrata podvrgla rinoplastici kako bi promenila oblik svog nosa, a glumica je, uz to, poznata kao vrlo mladolika. Ona je početkom marta učestvovala u ceremoniji dodele Goja nagrada u Madridu, kada su mediji komentarisali da Kruzova izgleda kao da je vreme stalo za nju.

 

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Mnogi, međutim, ne veruju da je to sve i insistiraju da se ženama širom sveta fotošopom ponovo postavljaju nerealni standardi lepote i da je glumica preterano podmlađena i izmenjena na ovim fotografijama. 

 

 

makonda-tracker