oboje nose guči

Ko tu koga kopira?! Stil Dženifer Aniston viđamo na još JEDNOJ SLAVNOJ ZVEZDI — i šokiraće vas KO je u pitanju

0

Dženifer Aniston uvek nosi dizajnerske komade, a nije čudno da je to uradila i ovog puta. Međutim, ona je ponela Guči odelo koje smo već videli na jednom muškarcu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kad je u pitanju Dženifer Aniston, zna se da je njen stil uvek pominjan kao dobar primer, te da retko kada pravi modne greške i iskorake. 52-godišnja čuvena glumica pozirala je za septembarsko izdanje magazina InStyle u odeći sa potpisom modnih imena kao što su Michael Kors, Saint Laurent, Chloé, ali jedno Gucci odelo posebno je privuklo pažnju. 

 

Identično odelo nosio je čuveni pevač Hari Stajls, i to na dodelu Brit nagrada 2021, ovog maja. Baš tada dobio je nagradu za najbolji britanski singl, za pesmu “Watermelon Sugar.”

 

 

Dok su mnogi oduševljeni što je Džen ponela isto odelo kao pevač, drugi su pisali da im je ta ideja neobična i nelagodna. Nekima je to pak najbolja stvar koju su do sad videli.

 

Inače, Hari Stajls je izjavio u emisiji Elen Dedženeres da je njegova prva simpatija iz sveta slavnih bila upravo Dženifer Aniston, pa nema sumnje da će biti oduševljen. 

 

Ovo nije prvi put da njih dvoje nose isti odevni komad. 

 

 

U oktobru 2020. godine pevač je viđen u majici sa natpisom "Sačuvaj dramu za svoju mamu", koju je glumica nosila u 10. sezoni serije Prijatelji.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker