može kao tunika, može kao minić

NE MOŽE UDOBNIJE I PRAKTIČNIJE: Milica Pavlović u sportskoj haljini kakvu svaka žena mora da ima u ormanu

0

Možete je nositi i s patikama i sa sandalama, a garantuje interesantan i urban izgled

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica Milica Pavlović poznata je kao neko ko pažljivo bira baš svaki svoj autfit, pa u skladu s tim ni na putovanje ne odlazi u bilo kakvom izdanju. Ipak, ona je odabrala, iako trendi, vrlo udobnu odevnu varijantu, idealnu za put, a na svom profilu na Instagramu podelila je nekoliko fotografija.


Milica nije otkrila da li se možda uputila u Crnu Goru ili u Los Anđeles, budući da Nikolas Saveljić, za kog se piše da je njen novi dečko, živi na ovoj relaciji, ali je pokazala da je njen izbor danas pao na žutu boju.

 

Pevačica je, naime, ponela duks-haljinu u limun-žutoj nijansi, i to u mini varijanti. Ovaj klasičan model ima duže rukave, koje je Milica podvrnula, i kapuljaču, kao i natpis na engleskom jeziku, a da njen izgled ne bude strogo sportski postarala se uz pomoć providnih papuča i bež tašnice za svaki dan koju krasi prepoznatljivi "rad" brenda Bottega Veneta.

 

Budući da je poznata kao strastvena obožavateljka naočara za sunce, one nisu izostale ni ovog puta, a Milica je odabrala retro model u efektnoj žutoj boji, čime je zaokružila ovo ležerno prolećno izdanje.

 

Duks-haljine su izuzetno popularne proteklih godina, pre svega zbog svoje praktičnosti, pa su vrlo zahvalne za kombinovanje u različitim godišnjim dobima, a mogu se nositi i na golu nogu, i na čarape, ali i kao tunika s helankama ili farmerkama.

 

 

makonda-tracker