doživela je veliku tugu

JOŠ UVEK SE NIJE POMIRILA SA GUBITKOM: Milica Pavlović progovorila o TEŠKIM trenucima, pa priznala čega se najviše PLAŠI

0

Milica Pavlović progovorila je o svojim najvećim strahovima, velikom gubitku i teškim trenucima

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je priznala da je zadovoljna svojim životom.

 

- Iskreno, živim kako želim. Kad ustanem kažem: 'Bože, hvala ti na svemu'. Ne postoji ništa lepše nego kada veselite narod, nemojmo da kudimo život, hajde da se potrudimo da u svemu nađemo nešto dobro. Samo neka ovako i ostane - rekla je i dodala:

 

- Ja sam uvek spremna na rizik, neću jednog dana da kažem sama sebi da nisam nešto uradila. Svako treba da izazove sebe, tako ćete znati gde ste najsrećniji. Želim da motivišem i one od 15 i 55 i 95 godina, sve se može kad se hoće, pitanje je koliko volite ovaj život.

 

Milica Pavlović
foto: Dragana Udovičić

Pevačica je krajem prošle godine doživela veliki gubitak kada je preminuo njen deka Vladimir koji ju je odgajio, i koji joj je, uz baku Radu, oduvek bio najveća podrška i oslonac. Često je isticala da svoj uspeh duguje upravo njima, a sada je priznala da se još uvek teško nosi sa gubitkom.

 

- Imam dva straha, od onog gore i od gubitka voljene osobe. I dan danas se nosim sa gubitkom, ali opet postanem svesna da treba da ide redom. Na dnevnom nivou ne postoje strahovi - zaključila je Milica u emisiji "Magazin IN".

 


 

makonda-tracker