PODGREJANE STRASTI ILI...?

PRIČALO SE DA SU PLAKALI DOK SU RASKIDALI, A DESIO SE PREOKRET: Milica Pavlović uhvaćena sa zgodnim sportistom (FOTO)

0

Pre nekoliko meseci se glasno šuškalo da je pevačica Milica Pavlović uplovila u romansu sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sinom poznatog fudbalera Niše Saveljića.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Atraktivna pevačica, prema pisanjima medija, četiri meseca je bila u vezi sa sportistom, što su od javnosti krili, a navodno su raskinuli jer nisu mogli da održe vezu na daljinu, pošto sportista živi u Los Anđelesu u Americi.

 

Milica i Nikolas su se smuvali letos i proveli divno leto zajedno. Putovali su po regionu i provodili se po Crnoj Gori i Hrvatskoj. Problemi su počeli kada je on morao da se vrati u Ameriku.

 

Nije im smetala ni vremenska razlika, uvek su nalazili vremena da se dopisuju i razgovaraju putem video-poziva. Dva meseca su tako održavali ljubav, ali je na kraju puklo. Milica je ta koja nije mogla da izdrži takvu vezu.

 

 

Rekla mu je da joj je potrebno da bude tu, da se viđaju, ljube, grle, izlaze zajedno. Plakali su kada su raskidali, jer se zaista vole, ali su shvatili da njihova veza nema budućnost — rekao je tada izvor za Informer.

 

1 / 19 Foto: PRINTSCREEN/PAPARACO LOV

 

Međutim, sada je ekipa "Paparaco lova" nekoliko meseci kasnije ponovo snimila Milicu sa Nikolasom Saveljićem. Oni su bili bliski, a trudili su se da ne privlače previše pažnje u bašti jednog prestoničkog lokala, dok su kamere pratile svaki njihov korak.

 

 

makonda-tracker