(FOTO)

TUFNICE ČINE DA POSLOVNI STIL IZGLEDA NADMOĆNO: Kejt Midlton u superefektnom stajlingu koji je uskladila sa Vilijamovim

0

Uvek besprekorno obučeni, omiljeni članovi britanske kraljevske porodice odlučili su se za skoro identične kombinacije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža, Kejt Midlton i princ Vilijan pojavili su se tokom jučerašnejg dana u Volverhemptonu, a tu su ponovo pokazali da ne odustaju od prakse identičnog oblačenja!

 

Kejt i Vilijam, jedan od najpoznatijih i najvoljenijih parova na svetu, obukao je matchy kombinaciju koja je oduševila i publiku i modne kritičare. U pitanju su bili teget autfiti: Viiljam je nosila tamni džemper, svetloplavu košulju ispod njega, sako i pantalone, dok se Kejt uklopila uz belu košulju sa zanimljivom kragnom, bluzu sa belim tufnicama, dugačak tamnoplavi kaput sa potpisom Ketrin Voker, kao i pantalone i visoke potpetice.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

Prelepa svilena bluza Tori Birč sa tufnicama privukla je najviše pažnje, jer poslovni stil čini još zanimljivijim i efektinijim. Elegancija, ali i ležernost — čini se da su Vilijam i njegova lepša polovina uspeli da uklope sve.

 

Kejtina kosa bila je besprekorna kao i uvek, a bila je sva u talasima, što je njen zaštitni znak kada je u pitanju frizura. Tu je i neizostavna floralna maska.

 

Inače, ovo je jedno od njihovih prvih pojavljivanja nakon što su proslavili 10. godišnjicu braka.

 

 

makonda-tracker