nežna, elegantna, romantična...

NAZVANA JE PO NJOJ, IMA TAKO POSEBNO ZNAČENJE: Kejt Midlton PONOVO nosi košulju u kojoj se verila pre 11 godina (FOTO)

0

Poznata po modnom recikliranju, lepa vojvotkinja odlučila se za zanimljiv korak kada je odevna kombinacija kojom najavljuje nove projekte u pitanju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton sa svojim suprugom Vilijamom otvorila je novi Jutjub kanal, gde su već počeli da objavljuju nove video-snimke!  Novi video na njihovom kanalu prikazuje nasmejanu Kejt dok predstavlja Cancelled, drugi u nizu telefonskih poziva koje je održala sa saradnicima na projektu koji se odnosi na knjigu Hold Still, što predstavlja trajni zapis o pandemiji.

 

Za prilike najave novog projekta nastao je jedan vojvotkinjin portret! Tada je očarla u kombinaciji koja je jednostavna, ali elegantna.

Poznata po svom elegantnom stilu, Kejt je i sada privukla pažnju modnim odabirom, a ponovo se odlučila za modno recikliranje!

 

Kejt je obukla crne pantalone i nežnu belu košulju sa čipkom, a mnogi su primetili kako je to ista košulja koju je nosila na fotografijama objave veridbe sa Vilijamom pre više od deset godina.

 

 

Na fotografiji koju je uslikao Mario Testino, Kate blista u beloj košulji, a jednako dobro u njoj izgleda i sada, više od deset godina kasnije. Bela košulja brenda Whistles, prigodnog naziva 'Kate', odmah se rasprodala, kao, uostalom, sve što ona obuče!

 

 

makonda-tracker