JEDNOSTAVNO

OVO ĆE VAM ZAUVEK PROMENITI ŽIVOT: Jeftin trik Kejt Midlton zahvaljujući kojem satima stoji na visokim potpeticama

0

Vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama poznata je po tome što nikad ne gubi kontrolu i ostaje nasmejana i nakon višečasovnih javnih pojavljivanja, sve to štiklama. Kako je sada otkriveno, u tome joj pomaže jedna caka!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako za britanske medije objašnjava ekspert za kraljevsku etikeciju Mika Majer, Kejt Midlton koristi više trikova kojima se služe stilisti kako bi joj bilo udobno dok je odevena u skladu s prilikom. Prilika neretko zahteva visoke potpetice, a Kejt na njima stoji i hoda satima i sve vreme izgleda kao da joj je vrlo prijatno. Kako je to moguće?


Majer ističe da Midltonova nosi posebne čarape — providne i tanke hulahopke za koje je potrebno izdvojiti svega šest funti i koje su dostupne u jednom poznatom britanskom lancu robnih kuća. U pitanju su čarape kojima je u predelu stopala dodat gel koji svaku obuću čini udobnijom, a ne postoji rizik da noga u čarapi isklizne iz krute cipele.

 

1 / 14 Foto: Profimedia


Nošenje čarapa je, inače, jedno od pravila za žene u kraljevskoj porodici, a stručnjakinja za britansku kraljevsku porodicu Viktorija Arbajter ističe da je to jedno od onih pravila od kojih kraljica Elizabeta II ne odustaje. Tako Kejt Midlton nećemo videti golih nogu čak ni na najvišim temperaturama, a ovo je samo jedna od neobičnih obaveza za pripadnike britanskog plemstva.
 

 

makonda-tracker