daje izgledu novu dimenziju

SIGURNO IMATE JEDAN OVAKAV KOMAD: Ozloglašeni trend koji TAJNO OBOŽAVAMO se vraća u modu

0

Lagano se približavamo letu i stižu nam trendovi i klasici koje ćemo rado nositi

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

.Već sada neki od njih pronašli su put do srca modnih sladokusaca i "uselili" se u ženske gardorebere, a uvek je dobro na vreme se pripremiti za dane pred nama. Dakle, ako ste već razmišljale o svojim letnjim aufitima ne zaboravite da u iste uvrstite animal print, koji je klasik uvek spreman za povratak.

 


Čini se da animal dezen nikada nije ni izlazio iz mode, ali sada dolazi velikih pet minuta za ovakve uzorke: nosite ga svuda, od pantalona i suknji, preko cipela, kaiševa, naušnica, ešarpi, tašni... Većina žena pohrli ka čuvenom leopard dezenu, ali savetujemo da obratite pažnju i na onaj zmijski. Naravno, prisutni su i dezeni kroko kože ili zebrasti, ali zmijski će ipak imati prioritet.

I zaista — kada se dobro iskombinuje, ovaj dezen deluje neverovatno šik, seksi i elegenatno! U kolekcije su ga uvrstili i Tom Ford, Viktorija Bekam, Izabel Marant...

 

1 / 15 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zmijski print najlepše je kombinovati sa neutralnim bojama poput bež, bele, crne ili boje peska, a dobro ide i uz čuveni teksas.

 

Malo nakita i ovaj print biće dovoljno da stilski zablistate, čak i ako na sebi imate sasvim obične komade garderobe. Dopada li vam se ovaj trend?

 

 

makonda-tracker