modna inspiracija

MOGLI STE DA PROĐETE PORED NJE I NE PREPOZNATE JE: Kejt Midlton sve oduševila zabavnim zimskim izdanjem za svaki dan

0

Vojvotkinja od Kembridža od početka 2021. godine često iznenađuje svojim modnim odabirima, a sada je podelila snimak kojim je otkrila jedan trenutak i odevnu kombinaciju iz svoje svakodnevice

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton svakom svojom odevnom varijantom privlači pažnju modne i svetske javnosti, a nakon niza poslovnih odevnih varijanti ona nam je pokazala i kako izgleda u najopuštenijem izdanju.


Vojvotkinja od Kembridža je tokom džogiranja odlučila da snimi kratku video-poruku upućenu svim roditeljima povodom Nedelje mentalnog zdravlja dece, koja se obeležava u Velikoj Britaniji.

 


Ovogodišnja Nedelja dečijeg mentalnog zdravlja je o sopstvenom izražavanju — o pronalaženju kreativnih načina da podleimo svoje misli, ideje i osećanja — poručila je Kejt. — Bez obzira birate li fotografiju, umetnost, dramu, muziku ili poeziju, treba pronaći ono što čini da se dobro osećate.


Ona je naglasila da, iako je povod briga o deci, "nikad nije bilo važnije da se priča i o duševnom zdravlju roditelja".


Kejt je sve iznenadila vrlo ležernim izdanjem koji čine crna rolka i lagana navy jakna modne kuće Barbour, ali ključni komad je vunena zimska kapa s velikom ćubicom. U pitanju je jednostavan crni model, a ovo nije prvi put da Midltonova nosi toplu zimsku kapu — istina, videli smo je s njima tek nekoliko puta, a uvek je birala efektne i zabavne modele s pom-pomom.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker