nabavite bar jedan par

GUGL SE USIJAO ZBOG NJIH! Devojke su u 2020. želele da znaju kako se kombinuje baš OVAJ model farmerki

0

U godini na izmake, zaljubljenice u modu vratile su se jednom vrlo praktičnom modelu džinsa

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kada je reč o modi i stilizovanju, dame su tokom 2020. godine u najvećem broju putem Gugla pretraživale kako se nose zavesa-šiške i kovrdžava kosa, a nije bilo ni malo pitanja o odeći. Na sedmom mestu našlo se pitanje "Kako stilizovati mom jeans".


Ove farmerke su već nekoliko godina vrlo popularne i učinile su nešto što je delovalo nemoguće — bacile su u zaborav teksas pantalone plitkog struka!

 

Kako nam je u 2020. godini udobnost bila na prvom mestu (pa su tako trenerke doživele ogroman come back!), mom jeans su popularnije nego ikad. U pitanju je model visokog struka i nešto komotnijih nogavica, a dugo su bile predmet podsmeha jer su tokom osamdesetih i devedesetih u Americi bile rezervisane isključivo za mame.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


U poslednje vreme vrlo su popularni modeli koji nisu u tipičnoj plavoj boji džinsa, a naročito lepo izgledaju bele farmerke u kombinaciji sa sakoom.
Za još bolji utisak preporučuje se da ih nosimo s kožnim kaišom, dok se, što se obuće tiče, uglavnom nose s patikama i gležnjačama, mada ne izgledaju ništa lošije ni u kombinaciji s elegantnim cipelama s visokom štiklom.
 

 

makonda-tracker