učimo od najboljih

OD XXS DO XXL — SVAKOJ ŽENI STOJE SJAJNO! Viktorija Bekam u zanimljivim farmerkama koje podmlađuju bar za 10 godina

0

Modna dizajnerka uvek bira svoje odevne komade vrlo, vrlo pažljivo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih Britanki današnjice Viktorija Bekam predstavila je na londonskoj Nedelji mode svoju Ready-to-wear kolekciju za proleće/leto 2021, a zanimljivo je da su, zbog mera opreza usled pandemije virusa korona, jedini gosti revije bili članovi njene porodice.


Viktorija je uživala u društvu svog supruga Dejvida, sinova Romea i Kruza i ćerke Harper, a Bruklin Bekam, najstariji sin fudbalera i kreatorke, izostao je jer je s verenicom Nikolom Pelc otputovao u Njujork.

 


Kao i uvek, svima je zanimljivo kakvu je odevnu kombinaciju sama Viktorija odabrala za ovaj važan trenutak, a ona je ostala verna svom sofisticiranom stilu i, očekivano, pojavila se u odeći iz sopstvene kolekcije. Bekamova se, naime, pojavila u beloj košulji dugih rukava koju je zakopčala do grla i ukrasila je tankom i dugačkom mašnom, a još je interesantniji njen izbor teksas pantalona.

 

Viktorija se opredelila za model trapez-kroja koji krasi visok struk i izuzetno su dugačke pa svojim nešto širim završetkom nogavica prekrivaju obuću, a njihova tajna moć je to što vizuelno izdužuju figuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

 

Posebno je simpatičan hipi momenat i to što pružaju notu ležernosti poslovnom izdanju, pa Viktorija deluje mlađe i modno smelije nego što smo navikli.

 

 

Ovakve pantalone prvi put su se pojavile još šezdesetih godina i postale instant-hit, a često se vraćaju modu, pre svega zahvaljujući činjenici da se u njemu odlično osećaju i izgledaju žene različitog tipa građe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

 

 

 

makonda-tracker