Dodela nagrada 30. Beogradske nedelje mode u utorak

0
Tradicionalne nagrade 30. Beogradske nedelje mode, za najbolje kolekcije, revije i najuspešnije manekene biće svečano uručene u utorak 8. novembra u novootvorenom klubu Opposite s početkom u 21 čas

Tom prilikom biće ekskluzivno izložen model Nataše Šarić koji će Srbiju predstavljati na World Fashion Week-u u Njujorku, gde je Beogradska Nedelja mode svrstana među 40 najznačajnijih Fashion Week-ova na svetu.

Jubilarni, 30. Amstel Fashion Week otvoren je 19. oktobra multimedijalnom, retrospektivnom izložbom Work in Progress, u Muzeju grada Beograda u Resavskoj 40b, gde je i zatvoren revijom Darka Kostića, u nedelju 30. oktobra.

U prethodnih desetak dana bili smo u prilici da vidimo veliki broj domaćih autora, koji su predstavili svoje najnovije kolekcije. Kao što to uvek biva, posle svakog Fashion Week-a sledi i dodela nagrada, kada će biti uručena i nagrada Boris Nikolić, koju zajedno dodeljuju B92 i Beogradska Nedelja mode. Nagrada se dodeljuje u znak sećanja na Borisa Nikolića, rano preminulog talentovanog dizajnera i stilistu koji je kreirao vizuelni imidž voditelja B92, a cilj nagrade je da podstakne i promoviše savremene tendencije domaćih dizajnera.

 

makonda-tracker