Tanja Vojtehovski: Na podijumu za modni ples

Voditeljka Tanja Vojtehovski otkriva kako je pobedila robovanje crnoj boji, priznaje da odeću bira uvek u skladu sa prilikom i raspoloženjem, ali da se u japankama, kao i u obući sa visokim potpeticama oseća jednako seksi
0
1 / 4 Foto: Duško Vukosavljević

S obzirom na to da uvek pažljivo bira garderobu u skladu sa brojnim poslovnim obavezama, voditeljka, potpredsednica i PR menadžer Pink medija grupe Tatjana - Tanja Vojtehovski (41) uživala je u pravoj modnoj transformaciji za magazin Story.

- Dobro sam se zabavila ne samo na snimanju već i na samim pripremama. Nikada nisam koristila umetke, a volim dugačku kosu, tako da mi je to bilo zabavno. Ove fotografije jesu prava transformacija u svakom smislu te reči jer je to nešto što je netipično za mene - započinje priču Tanja koja ne robuje modnim diktatima.

- Nemam uzore u odevanju, nešto može da mi se dopadne ili ne dopadne. Svaka žena koja ume da ponese baletanke, farmerke, najobičniju majicu sa dobrim nakitom i cipelama može da bude modna ikona, kao i ona koja ume da iznese dobru haljinu, ali ne sme haljina da nosi ženu. Seksepil čini pogled, pokret, energija... Ako je sve to izbalansirano sa komadima garderobe u kojima se onaj ko ih nosi oseća dobro, to je jedino pravo rešenje - ističe nekadašnja prva dama Televizije  Pink koja za dnevnu varijantu uvek bira velike torbe.

- Pripadam grupi žena koja svašta voli da nagura u torbu, a i dobar deo dana provodim van kuće, tako da mi takva i treba. Večernja može da bude i manja i ne mora da bude poznati brend, bitno je da mi se dopada. Nedavno sam kupila jednu pismo torbu, koja ima dizajn kao presavijen modni magazin. Ona stvarno izgleda kao da u ruci nosim magazine i mnogo mi se dopada - priča zadovoljno bivša voditeljka kviza Trenutak istine koja podjednako uživa u cipelama sa visokim potpeticama, kao i u ravnoj obući.

- Cipele jesu moja slabost, a njihov izbor zavisi od raspoloženja. Ponekad obujem one sa vrtoglavim potpeticama za popodnevnu kafu, ako se tog trenutka tako osećam. Spoljašnja manifestacija treba da je u skladu sa prilikom i unutrašnjim raspoloženjem jer jedino tada ima smisla. U suprotnom, može biti karikaturalno - završava Tanja.

Jelena Kulović

makonda-tracker