SVAKI DETALJ JE SAVRŠEN

OD CENE ĆE VAM ZAKLECATI KOLENA: Melanija Tramp za posebnu priliku čuvala jednu od svojih najboljih modnih kombinacija

5

Prva dama Amerike još jednom je oduševila modne znalce interesantnim modnim izborom koji je pokazao da za ozbiljnije prilike stil ne mora da bude dosadan.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američki predsednik Donald Tramp i njegova supruga Melanija prisustvovali su ceremoniji obeležavanja stogodišnjice od ratifikacije 19. amandmana, zahvaljujući kojem su žene u SAD dobile pravo glasa.

 


Strani mediji ističu da je prva dama svojim izborom odeće dala omaž sifražetkinjama, pripadnicama pokreta za jednako pravo glasa muškaraca i žena, koje su nosile belu, ljubičastu i zelenu boju simboličnih značenja — belo kao čistota, ljubičasto kao odanost i dostojanstvo i zeleno kao simbol nade.

 

Gospođa Tramp nije bila skromna i očito se svojski potrudila da na ovaj dan zablista, pa je tako ponela komplet Majkla Korsa čija iznosi čak 2.195 dolara!
Ona se pojavila u strukiranom belom blejzeru asimetričnog donjeg dela i pencil suknju koju krasi šlic, a ponovo je ponela i svoj zaštitni znak — pojas ispod grudi. Ovog puta odabrala je efektan kaiš s crno-belim tzv. gingham printom, a pronašla je i salonke identične šare.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Kao i uvek, Melanija je nosila malo nakita, tek raskošni dijamantski prsten
Ovo, inače, nije prvi put da američku prvu damu vidimo u ovom kompletu, a prošli put ga je ponela 2018. godine, kada su Tramp i ona ugostili francuskog predsednika Emanuela Makrona i njegovu suprugu Brižit.
 

 

makonda-tracker