mislila je na svaku nijansu

TORBA VRTOGLAVE CENE ILI TRENDI HALJINA — ŠTA JE VAMA ODUZELO DAH? Melanija Tramp uveliko ušla u jesenju modnu sezonu

2

Nakon što neko vreme nismo imali priliku da viđamo u javnosti američku prvu damu onoliko koliko smo navikli, ona se iskupila izdanjem koje je oduševilo modne sladokusce

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp (74), njegova supruga Melanija (50) i sin Baron (14) vratili su se u nedelju u Belu kuću nakon što su proveli vikend u Bedminsteru.


Iako su pre nekoliko dana primili tužne vesti da je Donaldov brat Robert preminuo, par se odlično držao u javnosti, pa su viđeni kako nasmejani šetaju čuvenim travnjakom ispred predsedničke rezidencije i pozdravljaju Trampove pristalice koje su se okupile da ih pozdrave.

 


Vreme u Vašingtonu svežije je nego kod nas ovih dana, pa je Melanija bila inspirisana da ponese odevnu kombinaciju koju bismo pre očekivali da vidimo u oktobru, ali to nikako ne umanjuje njen izvanredan stil. Američka prva dama pojavila se, naime, u košulji haljini Stele Mekartni kamel boje, vredne 700 dolara, čije su različite nijanse upotpunile i ostatak njenog modnog izdanja.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Tako je odabrala i salonke i pojas u sličnoj boji, kao i nešto tamniju torbu — i to ne bilo kakvu! Melanija je ovog puta ponela jednu od svojih brojnih "birkinki", koje spadaju u najskuplje na planeti i od kojih najjeftinija košta više 18.400 dolara, dok je najskuplja do sad prodata koštala 376.680 dolara, a mediji još uvek nisu došlo do informacije koliko je Trampova odvojila za ovaj model.

 

Ipak, veruje se da se njena kolekcija sastoji od šest "birkinki" koje zajedno vrede najmanje 117.930 dolara.

 

 

makonda-tracker