jednostavno & zanimljivo

OVOG LETA NISMO VIDELI LEPŠU KOŠULJU! Kraljica Ranija od Jordana u trendi kombinaciji za svaki dan

1

Supruga jordanskog kralja Abdulaha nastavlja da obilazi turističke destinacije u svojoj zemlji, ovog puta u vrlo interesantnoj odevnoj varijanti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je nedavno sa ćerkom Imam posetila Um Kais, kraljica Ranija od Jordana obradovala je lokalno stanovništvo posetom Ajlounu.


Iako je ovog puta bila sama, ona nije skidala osmeh s lica i oprobala se u brojnim veštinama koje se vezuju za ovaj kraj, pa je tako naučila nešto novo o grnčariji, proizvodnji meda, izradi začina sumaka, a sa svojim domaćinima je popričala i o reciklaži i održivom turizmu.

 


U skladu s prilikom, jordanska kraljica odabrala je nešto ležerniju odevnu kombinaciju, a baš kao i prošli put kad smo je videli vodeći deo njene modne varijante bio je gornji deo odeće. Ranija je, naime, ponela udobne teget pantalone i cipele za duže hodanje u spoju s ultratrendi košuljicom podvrnutih rukava koju krasi i više nego zanimljiv dezen. Reč je o modelu modne kuće Tibi s prugama, ali one imaju različite pravce, zbog čega ova kombacija izgleda razigranije i interesantnije, naročito zahvaljujući braon kaišu kojim je kraljica naglasila struk.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Što se tiče frizure, Ranija se ponovo opredelila za visok rep, dok su ključni aksesoari ponovo bili ručni sat i upečatljive naočare za sunce.

 

 

 

 

makonda-tracker