odlično joj stoji

JEDAN DETALJ JE PRETVARA U MODNU MAGIJU! Kejt Midlton se u ovoj haljini pojavila TRI PUTA, a evo u čemu je tajna

0

Naizgled jednostavan model koji potpisuje naša Roksanda Ilinčić očarao je vojvotkinju od Kembridža, a jedan od trikova je detalj inspirisan Mondrijanovim delima koji menja sve

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kejt Midlton (38) i princ Vilijam (39) obratili su se video-pozivom zdravstvenim radnicima u Australiji koji su na prvoj liniji odbrane od virusa korona, a a mediji su s oduševljenjem preneli kako je lepa Vilijamova supruga izgledala.

 

Vojvotkinja od Kembridža, nekrunisana „kraljice reciklaže” kad je moda u pitanju, prijatno je iznenadila javnost pojavivši se u žutoj haljini midi dužine koja nosi potpis jedne od najcenjenijih dizajnerki u Velikoj Britaniji — naše Roksande Ilinčić. U pitanju je interesantan model s rukavima koji sežu skoro do lakta, ima okovratnik u obliku kvadrata, sečena je ispod grudi, a najinteresantniji detalj je „sudar” efektne žute i bele boje, posebno u donjem delu, gde bela boja izgleda kao umetnuta tkanina i razbija monotoniju.

 

Glavni trik koji je primenjen u slučaju ove toalete je što je Roksanda primenila tzv. „kolorbloking”. Reč je o tehnici kojom se jedna uz drugu stavljaju boje koje su jedna nasuprot druge na „točku boja”, čime nastaju zanimljive i vrlo upečatljive kombinacije. Ovaj trend, koji je proteklih godina doživeo veliki uspeh, inspirisan je Mondrijanovim delima, kažu modni stručnjaci. U slučaju ove haljine interesantno je to što je žutoj inače suprotstavljena ljubičasta boja, dok je ovde ona uz belu, čime je postignuto da model nežnije.


Kejt smo u ovoj haljini, koja je koštala 900 funti, prvi put videli 2014. godine, tokom njene posete Sidneju.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Vojvotkinja je potom viđena u njoj i 2016. na jednom vimbldonskom meču.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Ovo puta kombinovala ju je sa zlatnim minđušama u obliku lista čuvenog brenda Catherine Zoraidia, za koje Dejli mejl piše da koštaju 165 funti.

 

 

makonda-tracker