hrabra i drugačija

PREŠLA SVAKU GRANICU: Kraljica Leticija prkosi pravilima u nesvakidašnjoj kombinaciji (FOTO)

0

Plemkinje obično zamišljamo u dugim balskim haljinama i s tijarama, ali neke od njih ne plaše se da naprave modno iznenađenje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga španskog kralja Felipea VI po mnogim stvarima se izdvaja iz sveta princeza i kraljica — nije iznenađenje videti je u komadima koje je ranije nosila, kao ni u odevnim predmetima izuzetno pristupačne cene ili u kratkim suknjama.

 

Međutim, to nije jedina modna smelost kraljice Leticije od Španije! Ona obožava eksperimentisanje sa stilovima , pa je tako pre nekoliko dana pokazala da žena izgleda jednako ženstveno i nežno čak i u strožoj odevnoj kombinaciji.

 

Bivša novinarka pojavila se na jednoj izložbi u madridskoj Kraljevskoj palati u poslovnom odelu modne kuće Hugo Boss, koji čine pantalone ravnog kroja koje prate liniju tela i tek blago predimenzionirani sako s lažnim dvorednim kopčanjem. Opredelila se za puder-roze nijansu odela i salonke pune štikle u istom tonu, a ovako nežne boje prati bela bluza Karoline Herere kakvu smo i ranije imali priliku da vidimo na kraljici Leticiji.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Španska kraljica poznata je po tome što, bez obzira na ozbiljnost nekog događaja, uvek uspeva da bude hrabra i kreativna pri izboru kako odeće tako i nakita, ali je ovog puta bile izuzetno umerena u ovoj drugoj stavci, pa se tako opredelila za suptilne zlatne alkice i efektan prsten.

 

 

makonda-tracker