trendi & moćno

JEDAN DETALJ MENJA SVE: Kraljica Leticija u OČARAVAJUĆOJ maloj crnoj haljini kakvu još nismo videli (FOTO)

0

Ukoliko ne znate šta da obučete za provod u novogodišnjoj noći ili neku drugu svečaniju priliku, jednostavna haljina koju krasi upečatljiv detalj je sjajna ideja.

foto: profim, Profimedia
foto: profim, Profimedia

Kraljica Španije i nekrunisana kraljica mode još jednom je pokazala zbog čega je toliko cenjena u krugovima trendseterki. Ovog puta aplauze je zaslužila zbog nesvakidašnje male crne haljine, koja će nesumnjivo poslužiti kao modna inspiracija mnogim zaljubljenicama u njen stil.

 

 

Na seminaru o zdravlju i klimatskim promenama koji je nedavno održan u Madridu španska kraljica izgledala je, uobičajeno, prelepo, a odabrala je da od glave do pete bude odevena u crnu boju.

 

Iako su svi komadi koje je ponela fenomenalni, jedan je ipak privukao najviše pažnje — mala crna haljina s potpisom modne kuće Hugo Boss. Reč je o komadu koji doseže malo ispod kolena, iznad grudi se sastoji od retke mreže, a umesto rukava tu su efektne i dugačke rese crne boje!

 

1 / 5 Foto: profim, Profimedia

 

Ovaj jednostavan, ali zanimljiv izbor koji spaja klasiku s modnom smelošću kraljica Leticija kombinovala je s clutch tašnicom Bottega Veneta, crnim salonkama i strukiranim vunenim kaputom modnog brenda Carolina Herrera s dvorednim kopčanjem.

 

 

makonda-tracker