bez greške

ČAK BI JOJ I MELANIJA POZAVIDELA: Kraljica Leticija u MOĆNOM izdanju, ali najviše pažnje privukle su OČARAVAJUĆE sandale (FOTO)

5

Španski kralj Feliipe VI i njegova supruga kraljica Leticija bili su gosti na dodeli nagrade za novinarstvo Fransisko Seredo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Budući da je i sada dugo radila kao novinar, supruga španskog kralja redovan je gost na svim događajima na kojima se odaje priznanje njenim bivšim kolegama, pa je tako i juče uživala u madridskom hotelu Palas, gde je uručena nagrada španskom piscu, prevodiocu, publicisti i profesoru Havijeru Serkasu Meni.

 

 

Kraljica Leticija je, očekivano, izgledala fenomenalno na ovom glamuroznom događaju. Ona je zablistala u haljini koju potpisuje belgijski dizajner Dris van Noten i deo je njegove kolekcije za jesen i zimu 2019/2020. godine. Reč je o crnoj midi haljini koja prati liniju tela, a ukrašena je nesvakidašnjim floralnim desenom.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Zvezda kombinacije, međutim, nije bila ova zanimljiva toaleta, već Leticijina obuća. Španska kraljica oduševila je sve sandalama koje kao da su pravljene da se nove s ovom haljinom — moćan model s vrtoglavim potpeticama visokim čak 12 centimetara crne je boje i ima zlatne elemente koji se savršeno uklapanju u ovaj look. One su malo remek-delo španske modne kuće Magrit, koje je Leticija upotpunila pismo-tašnom identičnih nijansi. 

 

Iako Melanija Tramp, supruga američkog predsednika važi za nekrunisanu kraljicu elegantne obuće, pobednica u izboru potpetica ove nedelje je definitivno španska kraljica.

 

 

makonda-tracker