neodoljivi

KIM JE DOTERALA ĆERKE, KANJE SINOVE: Savršeno stilizovani mališani slavnog para očarali Ameriku (FOTO)

0

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i reper i dizajner Kanje Vest ponosni su roditelji četvoro dece, koji su već sada male modne zvezde.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvezda rijalitija U korak s Kardašijanovima i njen slavni suprug ovih dana uživaju u božićnim žurkama, a na jednoj od njih pridružila su im se i njihova deca! Nort (6), Sejnt (4), Šikago (2) i Psalm (7 meseci) uživali su s mamom i tatom na zabavi koju je priredila njihova tetka Kortni, a o kojoj smo juče već pisali jer je preterivanjem u skupocenim detaljima naljutila Amerikance.

 

Kao i uvek kada se zajedno pojavljuju u javnosti, si članovi porodice Kardašijan-Vest izgledali su besprekorno. Kim je ponela interesantnu haljinu modne kuće Dior kojom dominiraju braon detalji, ali i i svetloroze tonovi i koja je u prvi plan istakla njene glavne atribute: uzak struk, grudi i široke kukove. Kanje Vest opredelio se za nešto manje glamuroznu odeću — somotne pantalone i košulju koji podsećaju na trenerku i ispod njih tanak duks.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Ipak, zvezde ovog puta nisu bili slavni roditelji, već njihovi mališani, koji svi do jednog izgledali neodoljivo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Nort je ponela svetloroze predimenzionirano odelo, Šikago interesantan ljubičasti kombinezon, dok su Sejnt i Psalm nosili nešto slično odeći svog oca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Kako javljaju američki mediji, par je veoma ozbiljno pristupio odabiru dečije odeće za ovaj događaj, pa je stilista devojčica za ovu priliku bila njihova mama Kim Kardašijan, dok je Kanje Vest stilizovao dečake.

 

 

makonda-tracker