NI NAJVERNIJIM FANOVIMA NIJE PRAVO

POTROŠILA JE BOGATSTVO ZA VEČE: Sestre Kardašijan priredile žurku koja je očarala Holivud i RAZBESNELA obične smrtnike

1

Kortni Kardašijan, najstarija od slavnih sestara, za Badnje veče je priredila u svojoj vili zabavu koju je pratila dekoracija o kojoj će se bez sumnje još dugo pričati.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekoliko očaravajućih jelki, jedna koja visi s plafona okrenuta naopako, božićni hor, pevačica, pozornica veličine koncertne bine, brojni ukrasi, glumice s kostimima iz Krcka Oraščića koje su se fotografisale s gostima, neverovatna rasveta, Deda Mrazovi pomoćnici u sankama zagavljenim u drveću (naravno, ukrašenom drveću), bezbroj svećica u svakom kutku… To su, verovali ili ne, samo neki od detalja dekoracije koju je Kortni Kardašijan (40) odabrala za svoju prazničnu zabavu!

 

1 / 15 Foto: Instagram

 

Najstarija od sestara Kardašijan organizovala je u svojoj vili u Kalabasasu žurku za nekoliko desetina najbližih prijatelja i članova porodice, a kad Kardašijanovi organizuju zabavu — cena nije bitna.

 

Mediji nisu uspeli da dođu do informacije o tome koliko je Kortni izdvojila za ovu proslavu, a njeni pratioci na društvenim mrežama ističu da se ne bi čudili ni da su potrošeni milioni dolara.

 

Sve slavne sestre iz klana Kardašijan-Džener koje su prisustvovale žurki delile su fotografije i snimke iz Kortnine vile, nakon čega su ih fanovi na Instagramu obasuli komentarima. Ipak, mnogi od njih bili su negativni, a jedan se izdvojio.

 

Smisao Božića nije da potrošite milione za zabavu, ovo je stvarno previše — napisao je jedan obožavalac Kardašijanovih.

 

 

makonda-tracker