PREDIVNO

NIKAD JE NE BISTE PREPOZNALI: Maja Odžaklijevska je potpuno promenila izgled i sada je kao iz HOLIVUDA! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

izgleda . . .

12-11-2019 23:41h
. . . i matoro što, ruku na srce, i jeste.

Ксенија

15-01-2020 07:25h
@izgleda . . .
@изгледа... Како је то бити злобан? Мора да је тешко кад ништа друго нисте мислили да треба да се каже о овој сјајној пневачици и прелепој жени. Маја изгледа сјајно, наравно за своје године. Никад и није покушавала да изгледа млађе. Жао ми је људи који имају тако мало емпатије.

Opet ja

13-11-2019 05:09h
Ofarbala se u platinasto plavu ahahaha
Posjedila žena I prestala da se farba!

dobra baka

14-11-2019 13:44h
Zena za svoje godine izgleda sasvim dobro. Lepo joj stoji siva boja kose mada Maja je harizmaticna zena, ona prosto izzareva neku energiju.

Gogo

14-01-2020 23:41h
Maja je bila jedna od najlepsih zena na estradi.Kao pevacica dotakla je zvezde svojim glasom uvek ozbiljna ,bez glupiranja. Lepo je orzavala svoju malu kucu , ispod C. Krsta .U dvoristu bilo je i cveca. Draga deco i vi cete doci u godine u kojima je Maja ,to je prirodno. Imajte vise razumevanja i za godine i primetite vise dobrotu kod ljudi nego ono sta je obukao i dali je ofarban. Maji , mojoj bivsoj komsinici , sve najbolje od srca.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: