koja bolje izgleda?

MODNI DUEL MELANIJE TRAMP I ŽENE ČEŠKOG PREMIJERA: Obe važe za stilizovane dame, a Moniku Babišovu čak nazivaju i najvećom Melanijinom konkurencijom

1

Susret dveju dama podstakao je mnoge da uporede njihov izgled 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon dvodnevne turneje Amerikom, prva dama Amerike Melanija Tramp i njen suprug Donald u Beloj kući ugostili su češkog premijera Andreja Babiša, koji je u Vašington stigao u društvu 20 godina mlađe supruge i dizajnerke enterijera, Monike Babišove.

 

U ulozi domaćice u Beloj kući Melanija je uvažene goste dočekala u efektnom izdanju kojim je dominirala zelena kaput-haljina od kože, sa dvorednim kopčanjem i kaišem sa srebrnom kopčom, koji je naglasio njenu skladnu figuru.

 

Kao što je obično slučaj s Melanijinim formalnim izdanjima, najnovije je i ovaj put kompletirala omiljenim modelom cipela u bež varijanti.

 

Američke domaćine supruga drugog najbogatijeg čovjeka u Češkoj potrudila se impresionirati podjednako zanimljivim izdanjem, koji je uključivao belu haljinu laskavog kroja, nošenu ispod efektnog kaputa od ružičasto-plavog tvida, s detaljima poput roze krzna na rukavima, dvorednog kopčanja i kaiša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

 

Da deli podjednak smisao za modu poput prve dame Amerike kada je reč o obući, lepa Čehinja dokazala je odabirom stiletto cipela koje su nijansom u potpunosti odgovarale odabiru torbice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mona (@monikababisova) on

 

O sastanku u Beloj kući obe dame obavestile su javnost na društvenim mrežama ne skrivajući zadovoljstvo ponovnim susretom na kojem su, kako same kažu, diskutovale o dobrobiti dece, žena i humanitarnim poduhvatima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mona (@monikababisova) on

 

 

makonda-tracker