MODA

KOŠULJA KOJU SVI OBOŽAVAJU: Melanija Tramp iskopirala Viktoriju Bekam (FOTO)

1

Prva dama Amerike uvek zna kako da ispoštuje priliku prigodnom odevnom kombinacijom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melanija Tramp, prva dama Amerike kad je u pitanju moda, nikad ne greši, a njena modna rešenja su prava inspiracija.

 

Dobro je poznato kako se lepa Slovenka ima sjajan modni stil i da s lakoćom slaže kombinacije kojima je teško pronaći manu.

 

Modni stručnjaci se slažu kako je ova atraktivna brineta jedna od najbolje obučenih prvih dama pa je mnogi često nazivaju jedinom pravom naslednicom legendarne Džeki Kenedi.

 

Melanija Tramp se u Vašingtonu sastala s direktorom ONDCP-a Džimom Kerolom iz američkog Odseja za nacionalnu politiku kontrole droga, na temu strategije borbe protiv zloupotrebe narkotika.

 

foto: Profimedia

Kao i obično, uvek elegantna Melanija oduševila je modnim odabirom kom nema šta da se prigovori. Zgodna brineta igrala je na kartu minimalizma što se i ovoga puta pokazalo dobitnim.

 

Iskombinovala je tuniku od tamnog teksasa s dva džepa i ukrasnim rubom s potpisom Viktorije Bekam s bež 'cigaret' pantalonama dodatno naglasivši vitki struk s pojasom od teksasa.

 

foto: Profimedia

Omiljene stileto štikle s potpisom Kristijana Lubutina u neutralnoj bež boji, lepo su zaokružile ovaj dnevni izgled za peticu.

 

Istu teksas košulju/tuniku koja može da se kombininuje na mnoge načine, nosila i sama dizajnerika Viktorija Bekam u junu prošle godine.

 

foto: Profimedia

Ovaj sofisticirani izgled zaokružila je bež sandalama i pomno stilizovanom kosom s lagano uvijenim krajevima i diskretnom šminkom.

 

 

makonda-tracker