iskritikovana

DA LI SU OVO OPRAVDANE ZAMERKE? Melanija Tramp dobila mnoštvo negativnih komentara zbog ovog pristojnog komada garderobe (FOTO)

0

Zapravo, iskritikovan je način na koji je nosila jedan odevni predmet.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U ulozi domaćice u Beloj kući Melanija Tramp dočekala je 65-godišnjeg indijskog aktivistu za prava dece i američku modnu dizajnerku indijskog porekla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

 

Povodom službenog susreta u Beloj kući, prva dama Amerike uvažene goste dočekala je u sivom odelu s dugom suknjom, a uz to je ukombinovala crni top i kaiš sa zlatnom kopčom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Roy (@rachel_roy) on

 

Ovom sasvim prikladnom izdanju američka javnost na društvenim mrežama ipak je uspela pronaći zamerku.

 

Prilikom susreta je Melanija sivi blejzer sa sivom suknjom odlučila nositi ležerno prebačenim preko ramena, a upravo je taj detalj najviše uspeo zasmetati korisnicima društvenih mreža.

 

"Ili nosiš sako ili ga ne nosiš", prokomentarisao je jedan korisnik Instagrama, na što mu je drugi odgovorio: "Tačno znam na šta misliš. Pomisao hoće li će ostati na ramenima ili pasti me užasava."

 

"Je li Melaniji potrebna posebna pomoć da sazna kako se nosi jakna?", stoji u jednom od mnogobrojnih kritika na društvenim mrežama upućenih prvoj dami Amerike zbog načina nošenja sakoa.

 

 

makonda-tracker