Ana Maljević i Ljubomir Bulajić u akciji Obuci me

0
Modni performans pod nazivom Obuci me, u okviru 18. Fashion Selectiona, biće održan u sredu, 6.aprila, u 19 časova, na centralnom atrijumu Delta Cityja

Nema osobe koja sebi nije postavila pitanje Šta danas obući, bilo da prati modu ili ne. Upravo je ta rečenica bila ideja vodilja za ovu nesvakidašnju modnu reviju, na kojoj će biti prikazane najnovije modne kolekcije za proleće/leto 2011. i za žene i za muškarce.

Glavni protagonisti ovog svojevrsnog modnog performansa biće glumci Ana Maljević i Ljubomir Bulajić koji će, u specijalno napravljenim scenografijama, prikazati uobičajene situacije iz svakodnevnog života, kada negde žurimo, a ne znamo šta da obučemo. Nakon igranog dela performansa, uslediće defile manekenki i manekena, koji će na sebi imati odevne predmete kao preporuku šta obući u kojoj prilici. Akcenat će biti na tome šta je moderno predstojeće sezone, kako kombinovati odeću i asesoar, kako se prepustiti smelijim krojevima ili jarkim bojama, koji su materijali in ovog proleća i leta i još mnogo toga.

makonda-tracker