neodoljivi Spoj tradicionalnog i modernog

Kolekcija je inspirisana ringišpilom i simboliše detinjstvo: Ovako je Mladen Baron očarao Patriciju Guči (FOTO)

0

Nesvakidašnji komadi i perfektna stilizacija kakvu je osmislio kreator Malden Milivojević Baron - to je ono što je ovu modnu reviju izdvojilo, te sve prisutne u potpunosti oduševilo. 

foto: Svetlana Braun
foto: Svetlana Braun

U izradi kolekcije korišćeni su najfiniji materijali, kasnije dopunjeni različitim aksesoarima sačinjenim od cveća. 

Kolekcija je inspisrisana ringišpilom i simboliše detinjstvo. Kolorit je razigran jer svoj posao smatram najlepšom igrom materijala", rekao je Telegrafu Baron, a onda dodao: "Svila, vuna, pamuk, brokat, pliš... sve je to korišćeno u izradi kolekcije. Šljokice su dale razigranu notu svakom materijalu, a sve je protkano perlama. Poenta je u igri različitih materijala, dezena i boja."

Baron je istakao da je ovoga puta želeo da spoji tradicionalno sa modernim i samim tim prenese duh Vojvodijne, Novog sada kao nepresušne inspiracije. Iz tog razloga, određeni broj modela podseća na kostim. 

 

Mladen Baron: Nova kolekcija u Novom Sadu (VIDEO)

Pripremao sam kolekciju osam meseci, dosta veza i ručnog rada je utkano u tkanine. Ženski modeli su lepršavi, veseli, romantični i žene se u njima osećaju ugodno, zaštićeno i pre svega ženstveno. Muški modeli su krojeni tako da se svaki muškarac oseća muževno, sigurno i dominantno." 

foto: Svetlana Braun

Gučijeva praunuka Patricija prisustvovala je reviji i, kako su mnogi primetili, sa velikom pažnjom posmatrala je i komentarisala tokom čitave revije. Nije uspela da sakrije oduševljenje, te je modele i fotografisala!

 

1 / 9 Foto: Svetlana Braun

 

makonda-tracker