foto

Od ovoga ne može seksepilnije: Najpopularniji modni komad ove sezone svakoj ženi stoji fantastično

0

Ovaj model svojevrsni je zaštitni znak francuske modne urednice Karin Rojtfeld, koja ga je uvek nosila uz maska sunčane naočare i mrežaste čarape. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Ove sezone upečatljivi komad viđamo na velikom broju trendseterki, na ulicama svetskih modnih metropola, dok u svetu poznatih još uvek nije zapaženo njegovo značajno pojavlljivanje. Što ako pitate modne sladokusce, ujedno znači da je u pitanju pravi fashion komad, onaj koji je dostupan samo najodvažnijima, piše Elle.

 

U svoje kolekcije ovosezonske kolekcije uvrstili su ga tek poneka velika dizajnerska imena, poput Toma Forda i Kelvina Klajna, ali se zato našao kao obavezan komad na revijam za proleće-leto 2018.

 

Oversajz u režiji jedne od najistaknutijih britanskih zvezda: Stajling Sijene Miler primećen na ulicama Njujorka - za čistu desetku (FOTO)

 

Međutim, zato su high street brendovi brže bolje u svoje jesenje kolekcije ubacili PVC materijal gde god su mogli, pa tako i kada su u pitanju i modeli mantila i kaputa.

 

Najveći izazov pri nošenju ovog sjajnog materijala koji daje izgledu instant efektnost, jeste u kombinovanju ostatka stajlinga.

 

Tako bi po pravilu, a i koliko vidimo iz priloženog kako nam demostriraju svetske trendseterke, pvc mantil trebalo da se nosi sa osnovnim komadima: džinsom, aksesoarima koji mahom nisu od PVC-a ili ako jesu, onda bi ovaj upečatljiv materijal na njima trebalo da bude što manje upadljiv.

 

Tako bi popularne čizme iznad kolena u kombinacijia sa mantilom od istog materijala, bile zaista suviše, dok je klasična koža sasvim prihvatljiva.

 

Evo kako to rade devojke u svetskim modnim metropolama

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker