Da li se slažete?

Oversajz u režiji jedne od najistaknutijih britanskih zvezda: Stajling Sijene Miler primećen na ulicama Njujorka - za čistu desetku (FOTO)

0

Sijena Miler trenutno važi za jednu od najslikanijih britanskih zvezda, jer dosta vremena provodi u londonskom Vest Endu, gde tumači glavnu ulogu u kultnoj predstavi "Mačka na usijanom limenom krovu"...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iz tog razloga, modnim kritičarima u tih poslednjih nekoliko meseci nije promakao niti jedan stajling lepe Sijene! Ona možda za njih ne mari koliko za one pozorišne (od kojih je dobila sve pohvale za interpretaciju glavnog ženskog lika Megi Polit, piše Elle), ali nemoguće je ne primetiti koliko se glumica trudi da svojim modnim kombinacijama ostavi utisak.

 

Sijena Miler sa zadovoljstvom nosi titulu strit stajl ikone: Jednostavan komad odeće dostojan holivudske žurke (FOTO)

 

Pre nekoliko dana fotografisana je na ulicama Njujorka u širokim sivim pantalonama koje je uparila sa rolka džemperom u crnoj boji, dok je vodeći komad autfita bio dugi vuneni smeđi melirani kaput. Da je stilska kraljica dokazali su odabrani detalji - izgled je znalački nadogradila neočekivanim belim adidas patikama, te aksesoarima u vidu crne kožne torbe i sunčanih naočara u braon tonovima.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker