fantastično

Mnogo BOLJE od Megan Markl: Džejla Ramović na dodeli MAC nagrada u izdanju pred kojim možete samo da se POKLONITE

0

U toku je drugo veče dodele MAC nagrada.

Džejla Ramović na dodeli MAC nagrada
Džejla Ramović na dodeli MAC nagradafoto: Damir Dervišagić

Drugo veče dodele MAC nagrada preti da bude još bolje od prve večeri, a naše poznate dame su se potrudile da nam prirede pravi modni spektakl.

 

Među zvezdama koje su se pojavile je i mlada pevačica Džejla Ramović, koja je ovim modnim izdanjem neodoljivo podsetila na vojvotkinju od Saseksa, Megan Markl.

 

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl velika je ljubiteljka toaleta s plaštom, pa ih je birala u više navrata kada je prilika zahtevala otmenost. Najpoznatija ovakva odevna varijanta je haljina u kojoj se Megan prvi put pojavila u Britaniji nakon Megzita i dva meseca skrivanja u Americi. Reč je o kreaciji u crvenoj boji, inače s potpisom brenda Safiyaa, koju je supruga princa Harija odabrala za pojavljivanje u Rojal Albert holu.

Džejla je došla u dugoj beloj haljini sa asimetričnim izrezom i plaštom koji ide preko ramena, a morate primetiti da je baš ovakve modele često nosila i Megan Markl.

 

Music Awards Ceremony
foto: Damir Dervišagić

Pevačica je uz ovu jednostavnu kreaciju odabrala srebrnu torbicu i efektnu narukvicu, dok je njena svedena zalizana punđa bila sasvim dovoljna da podigne eleganciju na još viši nivo.

 

Music Awards Ceremony
foto: Damir Dervišagić

Inače, Džejla je vrlo često tema modnih portala kao mlada devojka koja prati trendove i trudi se da bude pravi primer kako biti istovremeno i moderna i odmerena, sa stilom koji bi poželele mnoge žene.

 

 

makonda-tracker