šta vi mislite?

Da li vam se dopada u ovom izdanju? Blejk Lajvli VIŠE NIJE PLAVUŠA, a reakcije na njen novi izgled su BURNE

0

Od početka karijere, poznata glumica je prepoznatljiva po plavim uvojcima, a sada se odlučila za drastičnu promenu

Blejk Lajvli više nije plavuša
Blejk Lajvli više nije plavušafoto: EPA/IAN LANGSDON

Američka glumica Blejk Lajvli često eksperimentiše sa svojim stilom, ali jedno ne menja – uvek je plavokosa.


Oplemenjivala je svoj look različitim nijansama, pramenovima i tehnikama farbanja kose, ali je uvek bila manje-više plavuša. Ipak, sada se odlučila za veliku promenu, koja je u slučaju plavokosih devojaka uvek drastična.


Zvezda serije "Tračara" podelila je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj je vidimo sa kestenjastom kosom, i to vrlo tamne nijanse.

 

Blejk Lajvli sada ima kestenjastu kosu bakarne nijanse
Blejk Lajvli sada ima kestenjastu kosu bakarne nijansefoto: blakelively/Instagram

Ona je svoj novi izgled pokazala nakon vesti da će ona biti zvezda novog filima, koji je inspirisan knjigom "Završava se s nama" Kolin Huver. Blejk će u njemu igrati crvenokosu Lili, pa se veruje da je ova promena boje kose posledica rada na novoj ulozi.

 

Nova frizura Blejk Lajvli, međutim, nije izazvala opšte oduševljenje: dok deo fanova tvrdi da je ova transformacija baš ono što je bilo potrebno stilu harizmatične glumice, ima i onih koji veruju da je napravila veliku grešku.

 

Blejk Lajvli poznata je od početka karijere po dugoj i plavoj kosi
Blejk Lajvli poznata je od početka karijere po dugoj i plavoj kosifoto: EPA/JUSTIN LANE

"Molim te, Blejk, reci nam da je ovo perika", "Na šta liči, ko god da joj je ovo predložio, nije joj prijatelj", "Nadajmo se da je samo zbog uloge", "Neke žene su rođene da budu plavuše i Blejk je njihova kraljica"... neki su od komentara.

 


Blejk Lajvli, inače, nije jedina plavokosa poznata dama koja je ovih dana rešila da se odrekne svetlih tonova. I manekenka Hejli Biber, koja je prepoznatljiva po plavoj kosi, nedavno je pokazala da se ošišala na bob i ofarbala u smeđu nijansu.

 

 

 

makonda-tracker