pogledajte

Vratila se iz Amerike još originalnija: Nataša Bekvalac u trikou OPTOČENOM KRISTALIMA zagrejala Beograd

1

Nataša Bekvalac je po povratku sa američke turneje, nastupila u Beogradu i domaćoj publici priredila scene za pamćenje.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pop diva Nataša Bekvalac napravila je pravi spektakl u kom je uživala beogradska publika, a o njenom kostimu i scenskom nastupu će se dugo pričati.

 

Poznato je koliko je Nataša posvećena svojoj karijeri i kako brine o svakom detalju, a sa svojim timom naporno radi pred svaki nastup kako se ni bi dogodio ni najmanji propust.

Pevačica je svoj izgled dovela do perfekcije, a sinoćnji nastup je zaličio na najpoznatije svetske produkcije u koje su uloženi milioni.

 

Nataša je izašla pred publiku u provokativnom izdanju i puna samopouzdanja. Ona je nosila prozirni triko ukrašen sitnim kristalima, dok je ispod njega imala kožni veš. Njen kostim je bio specifičan i zbog gornjeg dela, s obzirom na to da su grudi prekrivali isti ti kristali, a na rukama je imala krznene rukave i rukavice.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Za originalne stajlinge pevačice zadužena je njena sestra Kristina Bekvalac, pa ukoliko je i ovaj kostim njena ideja, moramo priznati da je Nataša po povratku iz Amerike, sa sobom donela i Holivud.

 

Inače, bliži se Natašin 42. rođendan, a kako pišu domaći mediji, pevačica je zakupila nekoliko hotelskih soba za svoje najbliže prijatelje na Mikonosu koji će sa njom proslaviti taj dan i uživati u svim lepotama ovog luksuznog letovališta.

 

 

makonda-tracker