street style

Milano usred Nedelje mode ovo zaslužuje: Urbano izdanje Dunje Jovanić za koje se ne bi osmelila svaka devojka

0

Srpska trendseterka pokazala je vrlo atraktivan i smeo autfit za svaki dan

foto: Instagram, imfashionbabe
foto: Instagram, imfashionbabe

U Milanu se ovih dana održava Nedelja mode, koja je otvorena juče, a u modnoj groznici koja je osvojila grad na severu Italije našla se i naša influenserka Dunja Jovanić.


Jedna od omiljenih domaćih trendseterki uživa u čaroliji predivnog MIlana, a na svom profilu na Instagramu podelila je nekoliko intresantnih trenutaka iz svoje prve šetnje gradom.

 

Pokazala nam je kako se obradovala pogledu na Milansku katedralu, kao i koliko joj je prijala testenina pripremljena na italijanski način, a njenim fanovima je uvek najvažnije – kako se Dunja doterala!


Influenserka je za ovaj prvi milanski izlazak odabrala ležernost i udobnost: ponela je komotne i lagane pantalone koje padaju na kukove i patike, a gornji delovi odeće su pun pogodak.

 

 

Dunja je, naime, ponela pulover s niskom ruskom kragnom koji je dizajniran u krop top stilu, što znači da otkriva stomak po svežim septembarskim danima. To ga ne čini najlaskavijim izborom za svakoga, ali Dunja ponosno ističe ravan stomak, a sve izgleda još više šik zahvaljujući kratkim resama.


Uz to je ponela i crnu kožnu shearling jaknu , a odlučila se i za praktičnu torbu većih dimenzija.


Savršeno za turističku šetnju!

 

 

 

makonda-tracker