previše fotošopa

"Izgleda kao lik iz crtanog filma": Nikol Kidman zaprepastila stajlingom za naslovnicu poznatog magazina (FOTO)

0

Nakon što je Nikol s ponosom podelila da je bila deo editorijala lista "Vanity Fair" putem svog Instagram profila, publika je nije štedela negativnih komentara. Kako se vama čini?

foto: EPA / EPA-EFE /, CAROLINE BREHMAN
foto: EPA / EPA-EFE /, CAROLINE BREHMAN

Australijska glumačka diva Nikol Kidman (54) ne prestaje da iznenađuju mnogobrojnu publiku svojim modnim odabirima koji su veoma ekscentrični i izazovni, a ovog puta bila je polaskana pozivom eminentnog magazina da bude deo vanvremenskog editorijala.

 

Dramska umetnica  pozirala je za tradicionalno godišnje holivudsko izdanje magazina "Vanity Fair", a potom su joj se na grupnoj fotografiji pridružile kolege Penelope Kruz, Idris Elba, Penelope Kruz, Kristen Stjuart, Benedikt Kamberbarč, Simu Liu, Endrju Garfild i Mikaela Hae Rodrigez. 

 

Ovaj činjenica ne bi bilo nimalo začuđujuća da Nikol nije bila odevena veoma specifično, do sada neviđeni, minijaturni sivi komplet, poznatog brenda "Miu Miu". 

 

Pored istinski nenosivog stajlinga ponela pamučne čarape i veoma upečatljive sandale - mokasine sa špicastim vrhom koje su asocirale na modele Majkla Džeksona.

 

Evidentan fotošop je veoma razočarao pratioce putem društevnih mreža, te je Kidmanova umesto hvala dobila veoma oštre komentare koji su se ticali nesklada, neprepoznatljivosti, ali i neprimerenog odevnog momenta.

 

Ne vredi komentarisati količinu fotošopa ovde, jer više izgleda kao animirani lik, nego kao stvarna žena. Ovo je toliko loš fotošop, da žena izgleda kao lik iz crtanog filma. Ne, ne, ovo nije stajling za svakoga  — bili samo neki od komentara koji će sigurno uočiti i sama glumica.

 

Platinasta plavuša je nedavno tokom jednog javnog istupanja otkrila šta njen suprug Kit Ubran misli o njenim eksplicitnim kombinacijama i scenama na platu, a ovaj odgovor vas neće iznenaditi.

 

— Moj muž je umetnik, pa razume kako to funkcioniše, ali i nije uključen u proces. On sve vidi tek na kraju kad je urađeno, kad je to već šou — rekla je za "E! News".

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker