preterala je

ŠARLOT DANAS NIKO NE BI PREPOZNAO: Pretvorila se u devojku punu botoksa, filera, a plastične operacije i ne broji!

0

Rijaliti zvezda je svima dobro poznata, ali ne odobravaju njene postupke

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Šarlot Krozbi (29) ušla je u svet poznatih 2011. godine a čak je bila i pobednica "Velikog brata" u Velikoj Britaniji. Devet godina kasnije, ona je neprepoznatljiva.

 

Ona je skoro potpuno promenila svoj fizički izgled, pa ovih dana upravo to intrigira Britance, čak i više od činjenice da je vrlo blizu pobede u planetarno popularnom rijalitiju "I'm a Celebrity ... Get Me Out of Here".

 

Naime, podvrgnula se nizu estetskih korekcija, više puta je povećavala usne, botoks koristi kako bi njena koža izgledala glatko i mlado, a 2016. operisala je i nos. Za razliku od mnogih poznatih dana, ona je priznala da je otišla po nož.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on

 

"Da nisam bila na TV-u, nikada ne bih operisala nos. Ali to je izazvalo nedostatak samopouzdanja", priznala je.

 

Grudi je korigovala 2017. godine i to jer se teško nosila sa ružnim komentarima na račun istih na društvenim mrežama. Ipak, 2019 je izvadila implante nakon bolova u grudima.

 

Šarlot je imala i problema sa kilažom, ali je već duže vreme u odličnoj formi, pa je shodno tome izdala dve knjige o vežbanju i ishrani.

 

Ovu Britanku na Instagramu prati više od 7 miliona ljudi, a svi su šokiranji njenom transformacijom.

 

"Nije ni čudo što se Šarlot boji bandžija. Njeni fileri i botoks mogu da se polome dok pada", "Ova žena ima potpuno novo lice u odnosu na 2013", samo su neki od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on

 

makonda-tracker