Na drugima 100 % katastrofa, a na njoj - modna magija: Stajling Sare Džesike Parker je jednom rečju spektakl!

0

Ovakav spoj materijala, boja, dezena, može da iznese na pravi način samo omiljena Keri 

STAJLING SARE DŽESIKE PARKER ODUŠEVIO NJUJORK
STAJLING SARE DŽESIKE PARKER ODUŠEVIO NJUJORK foto: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Sara Džesika Parker jedna je od omiljenih holivudskih glumica još od perioda kada smo s nestrpljenjem isčekivali svaku novu epizodu čuvene serije "Seks i grad". 

 

Osim zbog savršenog glumačkog talenta Sara je mnogima postala zanimljiva i zbog neobičnog, smelog i šik stila odevanja koji je sve samo ne - dosadan.

 

Kad god se pojavi na nekim važnim događajima ona sa sobom donese takvu dozu glamura da jednostavno ne može da ostane neprimećena. Izuzetak često nisu ni svakodnevne odevne kombinacije, a jednu takvu ponela je nedavno na ulicama Njujorka.

Sara je ukrala svu pažnju na setu serije "I tek tako" kada se pojavila u odvažnoj i nadasve neočekivanoj kombinaciji boja i materijala. Njen prepoznatljiv stil, koji je sinonim za kreativnost i modnu hrabrost, odražava se u svakom detalju njenog novog izdanja.

 

Smela odevna kombinacija Sare Džesike Parker sastojala se od oversized tirkizni pletenog džempera upečatljive plave boje sa širokim rukavima i svetlucavim kamenčićima na ivicama i lepršave karirane midi suknje koja je sezala do polovine njenih listova.

 

ŠIK STAJLING SARE DŽESIKE PARKER
ŠIK STAJLING SARE DŽESIKE PARKERfoto: Jose Perez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovakvim odabirom komada Sara je napravila savršen balas između udobnosti i visoke mode, koju, priznaćete, ne može da iznese svaka žena.

 

Efekna boja čarapa, koje su bile gotovo identične nijansi plave džempera, učinila je da izgleda smelo, trendi i šik. Na sve ovo ona je ponela bež salonke s elegantnom mašnom i tako celoj kombinaciji dala dozu sofisticiranosti.

 

URBANO IZDANJE SARE DŽESIKE PARKER
URBANO IZDANJE SARE DŽESIKE PARKER foto: Jose Perez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao i uvek, posebnu pažnju poklonila je odabiru savrene torbe. Ovog puta izbor je pao na veliku, platnenu torbu sa apstraktnim grafitnim printom.

 

U svim drugim slučajevima spoj svih ovih elemenata mogao bi da bude potpuna modna katastrofa, ali kada je Sara u pitanju može se samo reći - bravo, tako to rade velike zvezde i istinske ljubitljke mode sa savršeno izgrađenim stilom o kojem će se pričati decenijama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Majka Nataše Bekvalac o ćerkinom stajlingu 

 

makonda-tracker