korisno i lepo

Trik Marine Ćosić za glamurozne lokne koje ne oštećuju kosu – potrebno vam je samo 5 minuta, jedna traka & češalj!

0

Za besprekornu i zdravu frizuru ne treba mnogo.

Marina Ćosić obožava lokne
Marina Ćosić obožava loknefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Marina Ćosić (29) jedna je od trenutno najpopularnijih dama na domaćoj javnoj sceni.

 

Poznatu glumicu i influenserku na Instagram-u trenutno prati 116 hiljada ljudi, sa kojima Ćosićeva neretko deli razne korisne savete i trikove.

 

Ovoga puta kroz detaljan video tutorijal dala je savet svim damama koje lako i brzo žele da naprave guste lokne, a da pritom ne oštete kosu.

 

Marina trenutno nosi sve popularniju bob frizuru koja joj pristaje sjajno, a mnoge dame sa istom dužinom imaju problem kada je stilizovanje kose u pitanju.

 

Ćosićeva ne samo da je otkrila tehniku za najrže i najlakše kovrdžanje svih dužina kose, već je i otkrila kako to učiniti bez bespotrebnog spaljivanja fenom, figarom i sličnim preparatima.

 

Sve što će vam biti potrebno jesu učkur od bade mantila i jedan običan češalj, a u nastavku možete pogledati kako glumica to radi.

 

Fora je da se kosa ne plete na spolja kao kada je dugačka, već kao pletenica, na obe strane, oko učkura za bademantil. Može da se prosuši kosa a može i mokra da se uplete i u toku noći će fino da se osuši mada i to naravno zavisi od gustine i temperature u kući. Ja obično prespavam sa ovom frizurom jer onda ne moram da se šetam sa ovim na glavi, ali može i preko dana ako se fino prosuši, stavi neki preparat za učvršćivanje – napisala je Marina detaljno pojašnjenje postupka ispod objave.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Marina Ćosić u drugom stanju

 

makonda-tracker