uvek zanosna

Ne otkriva ništa, a zrači seksepilom: Omiljeni stajling Nataše Bekvalac je proveren način da izgledate spektakularno

0

Popularna pevačica nije samo jedna od najlepših žena naše javne scene već i jedna od najbolje odevenih, a sada je to ponovo pokazala

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Hrvatska pop pevačica Jelena Rozga održala je sinoć u Beogradu veliki solistički koncert pred 20.000 ljudi, među kojima je bilo i ličnosti s domaće estrade.


Među onima koji su uživali u hitovima muzičke zvezde bila je Nataša Bekvalac, koja je stigla odlično raspoložena i nije skidala osmeh čitave večeri.

 

Ona je izgledala uobičajeno elegantno, a za ovu priliku odabrala je svoje omiljeno modno izdanje – predimenzionirano odelo u zemljanom tonu, kakvih ima u više varijanti!

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić


Nataša se pojavila u oversized sakou klasičnog dizajna, koji ima džepove na preklop i dugačke revere, a deo je kompleta koji čine još duboke balon-pantalone širokih nogavica.

 

Pevačica je odabrala neutralnu nijansu odela – drap model, a iste boje je i kratki top koji je nosila ispod blejzera.

 

Nataša Bekvalac na koncertu Jelene Rozge u Beogradu
Nataša Bekvalac na koncertu Jelene Rozge u Beogradufoto: Nemanja Nikolić

 

Svoje šik izdanje Nataša je u potpunila je tašnicom sa zlatnim lančićem i romantičnim visokim repom, a odlučila se za jednostavnu večernju šminku.


Pevačica, inače, poseduje više sličnih modela odela i rado nosi ovakve setove.


Tokom jednog gostovanja na Kurir TV-u prošle godine, Nataša je ponela maslinastu varijantu ovakvog odela, takođe predimenzioniranu.

 

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić


Nešto ranije, na jednoj promociji u Beogradu videli smo je u odelu sa zvoncarama i sakoom na preklop, a i tada se odlučila za neutralnu zemljanu boju i oversized trend.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker