učimo od najboljih

Ima PAŽ i nikad ne izgleda NI ISTO NI DOSADNO: 5 frizura slavne glumice koje pokazuju – trendu duge kose je odzvonilo

0

Iako na prvi pogled deluje sa s bob frizurom ne može da se učini mnogo toga, popularna glumica uvek izgleda sasvim drugačije!

Bob frizura je zaštitni znak Florens Pju
Bob frizura je zaštitni znak Florens Pjufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Florens Pju (27) već neko vreme ima bob frizuru, od koje ne odustaje ni u jednoj prilici.


Vrlo retko ćete videti Florens sa ekstenzijama i bilo kakvim dodacima koji joj pružaju dodatnu dužinu ili volumen, a ipak – na crvenom tepihu, u emisijama ili u slobodno vreme, ona izgleda uvek drugačije!


Trik je u tome što ona dopušta svojim frizerima da se igraju njenom kosom, eksperimentišu i daju mašti na volju, a rezultat su brojne i interesantne frizure zahvaljujući kojima je ona uvek u centru pažnje, uvek trendi, a odana svojoj omiljenoj dužini.


Ovo su samo neke od različitih stilova koje nam je pokazala u poslednje vreme.

 

  • U stilu devedesetih

 

paž frizura Florens Pju
paž frizura Florens Pjufoto: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Florens Pju juče je uslikana ispred studija u kom se snima emisija "Good Morning, America", gde se pojavila u maksi-suknji i kožnoj jakni, a najjači utisak ostavika je njena kosa.


Glumica je imala frizuru podeljenu na duboki razdeljak, jedan deo kose joj je bio zalizan iza uha, a dok je s jedne strane bila isfenirana ka unutra, druga je imala jednostavne talase pri krajevima. Definitivno nešto što biste videli na Gven Stefani u spotovima devedesetih!

 

  • Glamur uz malo ekscentričnosti

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN


Na nedavnoj dodeli Oskara Florens Pju se nije proslavila – modni portali su je proglasili jednim od promašaja večeri.


Nije joj to smetalo da pozira dugo i odlično se provede, a ako je nešto zaista vredelo njenom izgled bila je to kosa podignuta u visoki rep, koji je podeljen na dva talasasta pramena i prebačen ka čelu. Ko kaže da nema bogate podignute kose bez umetaka?

 

  • Holivudska jednostavnost


Na dodeli nagrada Govenors Awards krajem novembra, glumica je svoju bob frizuru jednostavno zalizanu unazad, a trend wet look ponela je bes-pre-kor-no!

 


Krajevi su bili blago izvijeni, tek da sve izgleda još otmenije, a isti stil birala je i za dodelu Nagrada BIFA za najbolji nezavisni britanski film nekoliko dana kasnije.

 

 

  • Ravno uz naglasak na volumen


U martu je Florens u Njujorku posetila njena porodica, a kada su ih paparaci spazili zajedno dobili smo priliku da vidimo da u trenucima opuštanja ona bira da se isfenira jednostavno i ravno.

 

Glumica Florens Pju tokom druženja s porodicom u Njujorku
Glumica Florens Pju tokom druženja s porodicom u Njujorkufoto: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, kako ima vrlo negovanu i gustu kosu, ona je neobuzdana, pa je po vetrovitom danu na Menhetnu izgledala još raskošnije.

 

  • Sa šiškama

 

Iako joj je kosa vrlo kratka, Florens dosta eksperimentiše, a više navrata je puštala i skraćivala šiške. One su joj nesumnjivo najbolje stajale na jednom snimanju na kom su bile asimetrične, duboke i razbarušene, dok je ostatak kose bio iza ušiju.

 

 

makonda-tracker