isprobajte

Ovo će biti najveći trend u 2023. godini: Ako želite da izgledate SVEŽIJE i bar 10 GODINA MLAĐE – ofarbajte se ovako

0

Kraj godine je sve bliži, pa tako svakoga dana sumiramo utiske i istražujemo nove trendove koji će obeležiti 2023. godinu.

foto: Oleksandr Schevchuk/Shutterstock
foto: Oleksandr Schevchuk/Shutterstock

Kada je u pitanju kosa, sve što se tiče boje, dužine i frizura je uvek velika dilema svake žene. Ona dosta može uticati na samopouzdanje, a ukoliko želite da budete najmodernije u 2023. godini, onda definitivno morate obratiti pažnju na izbor boje kose.

 

Svaki kraj godine nam donosi i nove trendove koji će svoj vrhunac dostići sledeće, a ovog puta ona najmodernija će biti i najtraženija, s obzirom da su svetske influenserke već počele da je nose.

 

Radi se o posebnoj nijansi smeđe, koja se još zove i "candlelit brown". To je spoj smeđe, bakarne i zlatno-žute boje koja rezultira jako bogatim tonom smeđe s crvenim i zlatnim odsjajem.

Bitno je da pramenovi budu nekoliko nijansi svetliji od korena i prirodne boje kose, a s obzirom da su isprepletani, vrlo je jednostavno održavati ovakvu boju kose i samim tim i nema potrebe za čestim farbanjem.

Uz ovakvu nijansu ćete uvek izgledati atraktivno, bez obzira na godišnje doba u kom se nalazite, a zbog svojih pramenova i odsjaja čini da izgledate svežije i mlađe.

 

 

makonda-tracker