NEVIĐENO

Anastasija Ražnatović više ne izgleda ovako! Pevačica promenila frizuru i svi su saglasni – nikad nije bila lepša

3

Mlada pevačica je odlučila da pred sam kraj leta pokaže kako se nose moderni pramenovi 

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Anastasija Ražnatović u poslednjih nekoliko meseci često je u centru pažnje medija zbog svoje veze sa fubalerom Nemanjom Gudeljom. Njihova veza cveta što se može primetiti i po Anastasijinom ponašanju.

 

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović zrači pozitivnom energijom i trudi se da uvek izgleda moderno i doterano. Ovog puta odlučila je da malo promeni boju kose, a ono što smo mogli da vidimo na njenom Instaram profilu oduševilo je mnoge.

 

 

Naime, mlada pevačica je svoju dugu kosu prošarala plavim pramenovima, koji izgledaju potpuno prirodno, kao da joj je kosa posvetlela od sunca.

 

Ipak, ona je na fotografiji tagovala svog frizera, pa smo sigurni da je ovo delo profesionalca. 

 

Pramenovi su godinama apsolutni modni hit, a ona je odlučila da se ovog puta poigra njima. Nekoliko nijansi svetliji pramenovi dali su kontrast u odnosu na ostatak kose i "otvorili" njeno lice. 

 

Anastasija Ražnatović
Anastasija Ražnatovićfoto: Instagram

 

Anastasija često na društvenim mrežama kači svoje fotografije, ali u ovakvom izdanju do sada nismo imali prilike da je vidimo.

 

Ona je do sada više puta menjala boju kose, a ova transformacija se, sudeći prema reakcijama pratilaca, velikom broju ljudi dopala.

 

Ukoliko ste propustili da je vidite ranije to možete učiniti u galeriji koja sledi. 

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker