oduševiće vas

SVIMA STOJE PRELEPO, NE TRAŽE PREVIŠE TRUDA: Ove šik šiške biće hit 2021, a održavaju se neverovatno lako

0

Nećete morati svaki čas da vadite ogledalce i opterećujete se time kako vam izgledaju šiške i bićete sigurni da izgledate izvanredno

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Takozvane "zavesa-šiške" biće vrlo popularne sledeće godine, na ogromnu radost svih koji vole ovakav okvir za lice, ali nisu radi da ih svaki čas doteruju.
Njihov način održavanja je vrlo jednostavan, a čak i ako ne idete redovno u frizerski salon možete biti sigurni da izgledaju izvanredno.

 

Ukoliko je vaša kosa tanka, ovakva frizura daće joj dodatni dolument i utisak gustoće, naročito na plavoj kosi, koja neretko ima tanju teksturu, a devojke koje imaju "zavesa-šiške" često koriste sledeću optičku varku i moćan frizerski trik: izvlače pramenove nekoliko nijansi svetlije od svoje osnovne boje kose kako bi ona izgledala bujno.


Posebno lepo izgledaju ako se puste dok je ostatak kose podignut u visok rep, a među poznatim ličnostima koje biraju ovakav stil je Dženifer Lopez, koju smo više puta videli kako izvodi pravu magiju s kosom oblikovanu na ovakav način.

 

1 / 6 Foto: Splash News / Splash / Profimedia


Najbolje od svega je to što su "zavesa-šiške" idealne ukoliko niste sigurni kako bi vam stajale šiške, pa su odlično prelazno rešenje, ali za one kojima kraće šiške ne stoje sjajno, ali žele da uokvire lice na neki zabavan način.

 

 

makonda-tracker