Blistava i sjajna kosa bez muke

KAKO DO LEPE I NEGOVANE KOSE BEZ ODLASKA U SALON? Ovako će vaša frizura STALNO izgledati GLAMUROZNO i BESPREKORNO

0

Kvalitetna rutina nege i pažljivo stilizovanje jesu važni koraci na putu ka prekrasnoj kosi koja privlači poglede svih.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Dolaskom decembra, počelo je divno razdoblje – doba praznika, čarolija i druženja sa najmilijima. Iako su mnoge okolnosti, igrom slučaja, drugačije nego što smo navikli, ipak, neke stvari uvek ostaju iste. Pripadnice nežnijeg pola nikako ne zaboravljaju na jedan momenat kada su nega i izgled u pitanju! Naravno, u pitanju je frizura! Najuočljivije na nama jeste, svakako, naša kosa, pa je zato izuzetno važno posvetiti joj pažnju, posebno u vreme zime, kada je neophodno štititi je od spoljašnjih uticaja. Koja žena ne bi volela da joj kosa i u hladnim danima bude nahranjena, jaka, blistava, nikako slepljena, a u isto vreme da ta frizura bude efektna i izdvaja iz mase?

 

Donosimo vam savete kako da to i postignete!

 

Pre svega, imperativ je uvek bio i biće – zdrava, sjajna, uredna i negovana kosa.

Dok svaka žena, sa jedne strane, želi savršenu frizuru koja se uklapa u njihov stil, ona u isto vreme mora biti i dovoljno jednostavna za svakodnevno oblikovanje, a opet – elegantna. Jako je važno da se dobro osećate u svojoj koži, a na prvom mestu će vaša frizura signalizirati samopouzdanje i zato svoju kosu nikada ne prepuštajte slučaju!

 

Mnoge od nas su večito u potrazi za idealnim proizvodima koji će našu kosu učiniti blistavom, a frizuru postojanom. Istovremeno, dame zauzete poslom, ali i kućnim obavezama, nekada jednostavno nemaju dovoljno vremena za učestale odlaske u frizerske salone, stoga je bitno naći alternativu i način na koji možemo stilizovati kosu tako da uvek izgleda besprekorno, a da to ne oduzima mnogo vremena.

 

Iako deluje da je u današnje vreme teško imati glamuroznu frizuru bez odlazaka frizeru, jedino je važno okrenuti se adekvatnim saveznicima koji će činiti da ona bude hidrirana, lepa i negovana! To nimalo nije lak zadatak, jer na kosu negativno utiču i promene temperature, te lako dolazi do njenog prljanja i isušivanja. Takođe, često u pokušaju da budemo same svoji frizeri, korišćenjem pogrešnih proizvoda i aparata za stilizovanje postižemo samo to da kosu načinimo oštrom, naelektrisanom i beživotnom!

 

Međutim, čini se da Rowenta ima pravo rešenje za vas! Stiže nam nova PREMIUM CARE linija koja neguje kosu i savršeno je oblikuje, a obogaćena je keratinom i arganovim uljem. Kombinacija Kašmir Keratina i arganovog ulja čini fantastičan spoj koji doprinosi kako elastičnosti kose, tako i njenom sjaju i blistavosti. Ne zaboravimo na to da optimalna distribucija, regulacija toplote i Ionic sistem kosu ne isušuju, a uz to smanjuju naelektrisanje, te utiču na to bude glatka, sjajna. Napolju je hladno? Nikakav problem za vašu kosu! Sada će biti laka za stilizovanje i na niskim temperaturama.

 

Volite li ravnu kosu ili bujne lokne? Pitate li se kako je možete brzo osušiti bez pregrevanja? Novu liniju Rowenta proizvoda čine fenovi, stajleri za uvijanje kose, rotacione četke i prese za kosu!

 

Zbog čega su ovi proizvodi najbolji prijatelji svake dame?

 

Kosa se brzo i lako stilizuje, a dobijeni rezultati su više nego profesionalni – kao kod frizera. Ukoliko želite da imate više mogućnosti kada je u pitanju oblikovanje kose, multifunkcionalnost ovih proizvoda vam to i omogućava, a upotreba je laka. Na primer, kada koristite rotacionu četku, kosu ćete u isto vreme i sušiti i stilizovati, a neki modeli presa su dizajnirani tako da možete kosu i da uvijate, ali i da ispravljate!

 

Ne zaboravite ni ove sezone, ali ni bilo kada u budućnosti – vaša kosa je vaš zaštitni znak i ona zaslužuje da bude glatka, sjajna, negovana i lepa. Osmislite svoju frizuru iz snova i odaberite onaj proizvod koji će vam pomoći da uvek izgledate fantastično; onda kada vaša frizura sija posebnim sjajem, to primećuju i ljudi oko vas!

 

SAVRŠENO LEPA I ŽIVA KOSA KOJA SE BRZO SUŠI – BEZ PREGREVANJA

 

Premium Care Instant Dry fen pruža sve ono što je vašoj kosi potrebno! Neka živost kose, njena blistavost, ali i brzi rezultati budu vaš prioritet!

Ovaj proizvod će svojim performansama kosu učiniti prekrasnom. Moving Air Booster funkcijom sa oscilatornim usmeravanjem vazduha za veću difuziju sušenja garantuje brzo sušenje, dok podešavanje Advanced Care štiti kosu od pregrevanja, a istovremeno je i neguje. Dok generator jona čini kosu glatkom i lakom za oblikovanje, te smanjuje statički elektricitet, difuzer pomaže u postizanju volumena kovrdža. Udar hladnog vazduha omogućava učvršćivanje frizure na kraju sušenja, a rezultati su dugotrajni!

 

foto: Promo

 

GLAMUROZNO RAVNA KOSA UZ IZUZETAN SJAJ

 

Rowenta Premium Care Brush&Straight je proizvod sa kojim ćete do savršenog izgleda doći – nikad lakše! Sada je omogućeno ispravljanje kose na jednostavan način, a uz očuvanje volumena i sjaja. Integrisana prirodna četka pomaže kod savršenog peglanja, daje volumen za dinamičan izgled, kao i gipkost kosi. Zaštita kose je na visokom nivou – čak i na temperaturi od 170 °C.

 

Ne zaboravimo na kombinaciju Ionic generatora i ekskluzivnog Kašmir keratina kojom se postiže da kosa dobije neverovatan sjaj i blistavost. LCD displej pruža veoma preciznu kontrolu temperature od 130 do 200°C, a tu su i dodatne karakteristike, kao što je fantastičnih 15 sekundi za zagrevanje i efikasnost u jednom potezu, te pokretna ploča.

 

Savršeno glamurozni rezultati sada su na dohvat ruke!

 

foto: Promo

 

NEGOVANE I BUJNE LOKNE ZA SVAKI TIP KOSE – UZ IZUZETNU ZAŠTITU

 

Premium Care Precious Curls pravi je izbor za glamurozne i savršene lokne, a sve to uz odličnu zaštitu i praktičnost! Inovativne i napredne karakteristike ovog proizvoda omogućavaju stilizovanje na raznovrsne načine – od talasa do sitnijih i većih kovrdža.

3 programa za negu omogućavaju perfektnu kombinaciju temperature i vremena uvijanja u zavisnosti od tipa kose, a istovremeno se čuva njena lepota i zdravlje; tu je mogućnost podešavanja za svaki tip kose, kao i integrisani tajmer koji kontroliše vreme uvijanja i sprečava pregrevanje, zatim i ekskluzivna Kašmir keratin obloga sa arganovim uljem, kojom se postiže divna i talasasta kosa. LCD displej omogućava preciznost kada je kontrolisanje temperature u pitanju.

Ovo je savršen paket za stilizovanje kose, izuzetnu negu i glamurozan stil!

 

foto: Promo

 

PROFESIONALNI REZULTATI SUŠENJA KOD KUĆE – LUKSUZNA FRIZURA KAO IZ SALONA

 

Brush Activ' Premium Care besprekorno suši i oblikuje kosu, a rezultat je glamurozan. U pitanju je savšen alat za postizanje glatke frizure, a ima četku od prirodne dlake za sjajnu kosu. Rotaciona četka garantuje profesionalne rezultate uz izuzetan sjaj i negu kose, a kroz automatsku rotaciju postižu se savršeni rezultati oblikovanja.

Uz poboljšane karakteristike, kao što su 3 brzine/temperature i udar hladnog vazduha za dugotrajne rezultate, Brush Activ' Premium Care garantuje prekrasan sjaj i neverovatan volumen.

Snagom od 1000 W postiže se vrlo efikasno i snažno sušenje, a dve četke čine da je upotreba jednako uspešna i na kratkoj i na dugoj kosi! Obloga od kašmira, keratina i arganovog ulja u kombinaciji sa dvostrukim boosterom jona pružiće sjaj i rezultate na kosi kao iz frizerskih salona.

Uz ovaj savršen alat bez muke napravite glatku i luksuznu frizuru u udobnosti svog doma!

 

foto: Promo

 

 

 


 

 

makonda-tracker