PROBAJTE BAR JEDNU

FRIZURE ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ: 5 predloga za besprekoran holivudski izgled (FOTO)

0

Koji biste vi od ovih stilova odabrali?

3. Elegantna punđa

 

foto: Profimedia

U zavisnosti od mesta na koje idete možete prilagođavati i punđu, pa tako ukoliko doček provodite u restoranu onda neka vaša punđa bude elegantna i uglađena, dok ukoliko ćete novogodišnju noć provesti u kafiću ili na koncetru neka vaša punđa bude opuštena. Za opuštenu varijantu možete se pobrinuti same, tako što ćete prvo vezati kosu u niski rep i potom isplesti dve opuštene kike. Kike potom ukrstite i zakačite ukosnicama, a onda blago iz njih izvucite nekoliko pramičaka za opušten izgled. Dok ukoliko vam je potrebna elegantna punđa za novogodišnju noć, bolje zakažite kod frizera.

 

 

4. Zalizana kosa

 

foto: Profimedia

Zalizana kosa može biti veoma privlačna ukoliko je ponesete na pravi način i uz odgovarajući stajling. Ona može odlično stajati i ženama sa kratkom, ali i sa dugom kosom, jedina razlika je ta što će ženama sa dugom kosom lakše biti ukoliko kosu vežu i zaližu je, nego kad je puštena. Uglavnom, postoje razni učvršćivači koji će pomoći da vam kosa stoji nepomična tokom čitave noći. Ova frizura idealno će se uklopiti uz crveni karmin i izazovan stajling, tako da ukoliko želite da zavodite u novogodišnjoj noći, neka baš ova frizura bude vaš izbor.

 

5. Ravna kosa

 

foto: Profimedia

A one dame koje ne vole da eksperimentišu sa kosom ili će novogodišnje veče provesti u krugu prijatelja idealna frizura biće puštena i ravno isfenirana kosa. A ukoliko želite da vaša frizura bude ipak malo posebnija onda možete krajeve tokom feniranja izviti napolje ili unutra. Takođe, možete kosu ukrasiti ukosnicama u boji ili šnalicama sa biserima koje su sada veoma popularne.

 

 

makonda-tracker