PROBAJTE BAR JEDNU

FRIZURE ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ: 5 predloga za besprekoran holivudski izgled (FOTO)

0

Koji biste vi od ovih stilova odabrali?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako smo već uveliko počele sa pripremom za novogodišnju noć, sada je na red došla i kosa, odnosno odabir frizure. Za najluđu noć u godini potrebno je odabrati specijalnu frizuru koja će se naravno uklapati sa ostatkom stajlinga, ali i šminkom.

 

Frizura će takođe zavisiti i od mesta na kom ćete provesti ovo veče, pa tako dame koje su se odlučile za proslavu u restoranu ili luksuznom hotelu moraju izabrati svečane i elegantne frizure, dok one koje će veče veče provesti u klubu neka odaberu frizuru sa kojom će doći kosu, kako im ona ne bi smetala dok igraju. Koje sve frizure možete odabrati, ali i napraviti za novogodišnju noć, pogledajte u nastavku.

 

 

1. Holivudske lokne

 

foto: Profimedia

Elegantni talasi biće odličan izbor ukoliko ćete Novu godinu dočekati u restoranu ili hotelu. Takve vrste proslava zahtevaju elegantne toalete i sve što uz njih ide. Kao što vidite na slici, holuvudski talasi će podjednako dobro stajati na dugoj, kao i na kratkoj kosi. Ovu frizuru možete upotpuniti i nekim ukrasom za kosu sa kristalima ili biserima.

 

2. Elegantan rep

 

foto: Profimedia

Visoki ili niski rep može se odlično prilagoditi za sve prilike, pa tako i za svečane. Odličan izbor biće ako želite da sklonite kosu sa lica ili ramena jer vam smeta ili vam jednostavno ne ide uz kombinaciju. Rep možete napraviti i same, tako da odlazak kod frizera za ovu frizuru neće biti neophodan. Sve što će vam biti potrebno jeste čvrsta gumica za kosu, nekoliko ukosnica i lak za kosu. Prilikom vezivanja kose u rep potrudite se da dobro iščešljajte kosu, kako na nekim delovima ne bi ostalo neravnina. Kada vežete kosu u rep, uzmite mali pramičak kose i obmotajte oko gumice kako se ona ne bi videla i pričvrstite ga ukosnicom. Male dlačice kod čela, ali i one koje su se opirale vezivanju zagladite uz pomoć laka za kosu. Frizuri možete dodati i neki ukras u vidu zanimljivih šnalica.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker