MODNI KRIK

OVAKVU EKSCENTRIČNU FRIZURU BI RETKO KO SMEO DA ISPROBA: Nakon Šarliz Teron, jedina se usudila ćerka Sindi Kraford! (FOTO)

0

Mlada manekenka je krenula vrtoglavim uspehom da bude konkurencija poznatoj mami

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ova frizura je opet modni krik. Nakon što se na nju odlučila ŠarlizTeron, kojoj iznenađujuće dobro stoji, sada je ovu omraženu frizuru isprobala i ćerka Sindi Kravford, manekenka Kaija Gerber.

Kaija je s "tuta" frizurom pozirala za editorijal američkog Vogue-a u kome su predstavljeni takmičari za njihovu nagradu u saradnji s Američkim modnim većem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on


Lepa manekenka na fotografiji ima ekstremnu varijantu omražene frizure sa obrijanim donjim delom i takođe joj iznenađujuće dobro stoji, pogotovo u kombinaciji sa hipnotizirajućom haljinom koju nosi i koju potpisuje jedan od takmičara, dizajner Kristofer Džon Rodžers.

Ipak, s obzirom na to da je reč o modnom editorijalu, najvjerovatnije se radi o periki, a Kaija se ni na svom Instagramu nije pohvalila novom frizurom. Ali, šta god da je slučaj, verujemo da će zbog nje, ali i zbog Šarliz, mnogi promeniti mišljenje o "tuta" frizuri i ne bi nas iznenadilo da ponovno postane trend.

 

 

 

makonda-tracker