jesen sa stilom

Bela Hadid je kraljica streetstyle-a & to je još jednom dokazala: Pronašla je torbu od 430$ koja spaja praktično & šik

0

Ovaj predmet postao je ključni element koji dodatno naglašava Belin prepoznatljivi stil.

Bela Hadid zna kako se obući
Bela Hadid zna kako se obućifoto: DIGGZY / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Priča o čarobnoj vezi luksuznog brenda CoachBele Hadid dobija novi, svež nastavak, a ova modna romansa privlači sve više pažnje.

 

Bela, poznata po svom jedinstvenom stilu koji oscilira između elegantnog minimalizma i retro ’90-ih, uvek nosi komade koji ističu njenu bezvremensku estetiku.

 

Nedavno, njena kombinacija koja podseća na "off-duty" izgled supermodela privukla je veliku pažnju, prvenstveno zahvaljujući jednom modnom dodatku.

 

Pri svom poslednjem pojavljivanju, Hadid je uklopila jednostavnu crnu majicu, čizme sa debelom potpeticom i kožnu jaknu ravnog kroja, dok su veliki crni okviri za naočare zaokružili ovaj minimalistički look.

 

Na ruci joj se našla "Coachtopia Alter/Ego hobo" torba, pravi modni favorit za svakodnevne kombinacije. Ovaj model Coach tašne, napravljen od ostataka kože drugih torbi, donosi ne samo eleganciju, već i dodatnu vrednost kroz održivost.

 

Coach je ovim modelom pokazao kako luksuz može biti odgovoran prema prirodi, što dodatno naglašava privrženost brenda ekološkim trendovima.

 

Torba je savršeno praktična i lako se kombinuje, što je čini idealnim izborom za svakodnevne outfite. Karirani dezen i kaiševi sa kopčama daju joj urbani šarm, dok je Bela dodatno ukrasila torbu šarenom maramom oko jednog kaiša, čime je postigla personalizovan i razigran izgled.

 

1 / 5 Foto: DIGGZY / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ovaj komad lako prelazi iz ležernih dnevnih u sofisticirane večernje kombinacije, dajući svakom izgledu poseban pečat.

 

Kako dani postaju hladniji, izgleda da Hadid menja svoj doskorašnji vestern-stil u korist svedenijih jesenjih klasika kao što su crne kožne jakne, bež pantalone i jednostavni mantili.

 

"Coachtopia Alter/Ego" torba se savršeno uklapa u ovaj novi pravac, dok velika veličina omogućava da stane sve što vam je potrebno tokom napornog dana — ili možda čak i onaj omiljeni par kaubojskih čizama koje su se ranije činile neizostavnim.

 

Bela Hadid jasno postavlja nove standarde sa svojim izborom, a ovaj model Coach torbe postaje njen prepoznatljiv detalj, dokaz da stil i funkcionalnost idu ruku pod ruku.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sofija Milošević i Andrijana Lima u društvu

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker